ANGLEŠKI LEGO TABOR 2023 – ZAKLJUČEN!

S pomočjo sodelovanja LEGO mojstrov bomo na angleškem LEGO taboru v štirih dneh zgradili epsko mesto. V tem času bomo učili tudi pogovorno angleščino s pomočjo prevajalcev v slovenščino za mlade. Vsi pogovori bodo potekali pod vodstvom ekipe petnajstih angleških govorcev iz Združenih držav Amerike, ki bodo vodili tematski dogodek Luč proti temi.

Vse tematike se bodo odražale v EPSKI SVETOPISEMSKI ZGODBI, ki bo prikazana s posameznimi LEGO konstrukcijami ali LEGO kompleti, ki jih bodo naredili otroci. Tako bo nastajala vselej spreminjajoča se zgodba o Luči proti temi. Vsi otroci se bodo lahko odločili, ali bodo gradili s pomočjo navodil, vključno s knjižicami z navodili, ali pa bodo gradili prosto, pri čemer bo edina omejitev njihova domišljija!

Popoldnevi se bodo zaključili s tematskimi zabavami z veliko gibanja, s pesmijo, plesom in zabavo! Vabimo vas in vaše prijatelje, da se nam pridružite in uživate pri igranju z več kot 250 tisoč LEGO kockami.

Pridite in pripeljite prijatelje, da vidimo kaj smo sposobni narediti skupaj! Ustvarimo najboljše LEGO mesto do zdaj!

Kaj: Angleški LEGO tabor s četrt milijona LEGO kock
Kdaj: 10.7. – 13.7 od 8.00 do 15.00
Zaključna predstavitev LEGO mesta staršem: v četrtek, 13.7. ob 16.00
Kje: IV. osnovna šola Celje
Starost: od 3. do 9. razreda
Cena: 70 EUR
Rok prijave: 4.7.2023
Kontakt: Aleš Lajlar, 041 850 651

Cena tabora vključuje najem prostorov, zunanje igrišče, jutranje in popoldanske malice, šolska kosila, Angleški LEGO tabor majice (na voljo v različnih velikostih) in 28 ur z LEGO mojstri z več kot 250 tisoč LEGO kockami pod vodstvom ekipe petnajstih angleških govorcev iz Združenih držav Amerike, ki bodo vodili tematski dogodek Luč proti temi.

Do tabora samo še
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

NEKAJ SLIK IZ PREJŠNJIH TABOROV: