Vsak teden se zbiramo, da skupaj preučujemo Božjo besedo

Prva cerkev (duhovna družina) se je zbirala po domovih. Verniki so skupaj jedli, molili, preučevali Božjo besedo in med seboj delili svoje nenavadne zgodbe, ki jih je Sveti Duh delal preko njih. Ob posebnih priložnostih so se zbirali tudi v večjem številu, na javnih krajih, se med seboj spodbujali v veri in učili. Tako so lahko vsi osebno rasli in se krepili v veri. Takšni bi radi bili tudi mi danes.

Biblijske skupine so namenjene duhovni izgradnji vernikov in krepitvi cerkvene družine. Vsaka skupina se srečuje enkrat tedensko ob svojem času, na svoji lokaciji. Takrat se poglabljamo v Božjo besedo, posvečamo individualnim potrebam posameznika, delimo svoje stiske, molimo drug za drugega, se spodbujamo in delujemo kot družina.

Vse Pismo je navdihnjeno od Boga in koristno za poučevanje, svarjenje, za poboljševanje in vzgojo v pravičnosti, da bi bil Božji človek popoln in pripravljen za vsako dobro delo.
2. Pismo Timoteju 3,16-17

TONJA ČIŽIČ
TONJA ČIŽIČTermin po dogovoru, srečanje na Zoomu
Smo skupina ŽIVI KAMNI, ki si je ime nadala iz Biblijske vrstice 1Pt 2,5 – mladi, ki smo zaradi študija in srednje šole razpršeni po celi Sloveniji, a nas druži ljubezen do Boga, zato skupaj rastemo in kopljemo v Božjo besedo.
NASTJA ŠARKAN
NASTJA ŠARKANTorki ob 18.00
Raznolika skupina, katere cilj je globlje spoznavanje Kristusa, njegove besede in načina življenja z njim. Zbiramo se v Celju v prostorih KC Kalvarije na Stari Dečkovi 12. Lepo vabljeni.
NINA ČIŽIČ
NINA ČIŽIČTorki ob 16.30
Naša skupina deluje v Mariboru. Skupaj se poglabljamo v Božjo besedo, molimo, drug drugega spodbujamo in duhovno dvigujemo.

Pridružite se na nam v eni od Biblijskih skupin

Če bi želeli z nami preučevati Sveto pismo, vas vabimo, da nam pošljete svoje podatke. Z vami bomo stopili v stik in vas uvrstili v eno izmed skupin. Če se želite priključiti specifični skupini, nam to prosim napišete v sporočilu. Veselimo se druženja in preučevanja Božje besede z vami.
  Kajti vse Pismo je navdihnil Božji Duh in je koristno, ker nas uči, kako spoznati resnico, uvideti svojo krivdo, kako se temeljito lahko spremenimo in živimo tako, da bomo lahko obstali pred Bogom.

  Apostol Pavel (2. Pismo Timoteju 3,‬16 ZNZ)

  Zato, otroci moji, ljubimo se med seboj: ne s praznimi besedami, ampak z ljubeznijo, katero dokazujemo z dejanji in z vso iskrenostjo.

  Apostol Janez (1. Janezovo pismo 3,18 ZNZ)

  Če pa komu med vami manjka modrosti, naj si jo izprosi od Boga. Saj veste, kako rad in kako obilno daje Bog, ne da bi nam kaj očital, če ga prosimo. Gotovo bo uslišal vašo molitev.

  Jezusov brat Jakob (Jakobovo pismo 1,5 ZNZ)