Vsak teden se zbiramo, da skupaj preučujemo Božjo besedo

Prva cerkev (duhovna družina) se je zbirala po domovih. Verniki so skupaj jedli, molili, preučevali Božjo besedo in med seboj delili svoje nenavadne zgodbe, ki jih je Sveti Duh delal preko njih. Ob posebnih priložnostih so se zbirali tudi v večjem številu, na javnih krajih, se med seboj spodbujali v veri in učili. Tako so lahko vsi osebno rasli in se krepili v veri. Takšni bi radi bili tudi mi danes.

Biblijske skupine so namenjene duhovni izgradnji vernikov in krepitvi cerkvene družine. Vsaka skupina se srečuje enkrat tedensko ob svojem času, na svoji lokaciji. Takrat se poglabljamo v Božjo besedo, posvečamo individualnim potrebam posameznika, delimo svoje stiske, molimo drug za drugega, se spodbujamo in delujemo kot družina.

Vse Pismo je navdihnjeno od Boga in koristno za poučevanje, svarjenje, za poboljševanje in vzgojo v pravičnosti, da bi bil Božji človek popoln in pripravljen za vsako dobro delo.
2. Pismo Timoteju 3,16-17

DARKO KREINER
DARKO KREINERSkupina trenutno še miruje
V naši skupini govorimo angleško, saj nas je večina iz drugih držav, a smo izbrali Slovenijo za svoj dom.
ALEŠ LAJLAR
ALEŠ LAJLARČetrtki ob 18.30
Raznolika skupina mladih in “starih”, ki si želimo bolje spoznati Kristusa, njegovo besedo in kako živeti v skladu z njo.
NINA ČIŽIČ
NINA ČIŽIČPonedeljki ob 17.00
Naša skupina deluje v Mariboru. Skupaj se poglabljamo v Božjo besedo, molimo, drug drugega spodbujamo in duhovno dvigujemo.
WHITNEY LAJLAR
WHITNEY LAJLARTorki ob 10.30
Veliko smeha, zabave in Božje besede. Smo žene, ki gradimo nova prijateljstva, osnovana na poznavanju Boga in njegove besede.
NINA ČIŽIČ
NINA ČIŽIČPonedeljki ob 20.00
Tukaj smo člani cerkve, ki živimo na različnih koncih Slovenije, zato se srečujemo le preko spleta. Zavedamo se, da smo lahko kljub razdaljam močno povezani v Kristusu.
TONJA ČIŽIČ
TONJA ČIŽIČPonedeljki ob 19.30 na Zoomu
Smo skupina ŽIVI KAMNI, ki si je ime nadala iz svetopisemske vrstice. 1 Peter 2:5. Želimo si skupaj rasti in kopati v Božjo besedo. Smo mladi, ki smo zaradi študija in srednje šole razpršeni po celi Sloveniji, vendar nas druži ljubezen do Boga, zato se vsak ponedeljek združimo na zoomu.

Pridružite se na nam v eni od Biblijskih skupin

Če bi želeli z nami preučevati Sveto pismo, vas vabimo, da nam pošljete svoje podatke. Z vami bomo stopili v stik in vas uvrstili v eno izmed skupin. Če se želite priključiti specifični skupini, nam to prosim napišete v sporočilu. Veselimo se druženja in preučevanja Božje besede z vami.

  Kajti vse Pismo je navdihnil Božji Duh in je koristno, ker nas uči, kako spoznati resnico, uvideti svojo krivdo, kako se temeljito lahko spremenimo in živimo tako, da bomo lahko obstali pred Bogom.

  Apostol Pavel (2. Pismo Timoteju 3,‬16 ZNZ)

  Zato, otroci moji, ljubimo se med seboj: ne s praznimi besedami, ampak z ljubeznijo, katero dokazujemo z dejanji in z vso iskrenostjo.

  Apostol Janez (1. Janezovo pismo 3,18 ZNZ)

  Če pa komu med vami manjka modrosti, naj si jo izprosi od Boga. Saj veste, kako rad in kako obilno daje Bog, ne da bi nam kaj očital, če ga prosimo. Gotovo bo uslišal vašo molitev.

  Jezusov brat Jakob (Jakobovo pismo 1,5 ZNZ)