Vsak teden se zbiramo, da skupaj preučujemo Božjo besedo

Prva cerkev (duhovna družina) se je zbirala po domovih. Verniki so skupaj jedli, molili, preučevali Božjo besedo in med seboj delili svoje nenavadne zgodbe, ki jih je Sveti Duh delal preko njih. Ob posebnih priložnostih so se zbirali tudi v večjem številu, na javnih krajih, se med seboj spodbujali v veri in učili. Tako so lahko vsi osebno rasli in se krepili v veri. Takšni bi radi bili tudi mi danes.

Biblijske skupine so namenjene duhovni izgradnji vernikov in krepitvi cerkvene družine. Vsaka skupina se srečuje enkrat tedensko ob svojem času, na svoji lokaciji. Takrat se poglabljamo v Božjo besedo, posvečamo individualnim potrebam posameznika, delimo svoje stiske, molimo drug za drugega, se spodbujamo in delujemo kot družina.

Vse Pismo je navdihnjeno od Boga in koristno za poučevanje, svarjenje, za poboljševanje in vzgojo v pravičnosti, da bi bil Božji človek popoln in pripravljen za vsako dobro delo.
2. Pismo Timoteju 3,16-17

MAJA ŠPINDLER
MAJA ŠPINDLERNedelje ob 20.00
Najdete nas vse od Celja do Žalca in Prebolda, pa vendar nas povezuje Kristus in ljubezen do njegove besede.
DARKO KREINER
DARKO KREINERVsak drugi petek
Naša skupina deluje v Mariboru. Skupaj se poglabljamo v Božjo besedo, molimo, drug drugega spodbujamo in duhovno dvigujemo.
ALEŠ LAJLAR
ALEŠ LAJLARČetrtki ob 18.00
Raznolika skupina mladih in “starih”, ki si želimo bolje spoznati Kristusa, njegovo besedo in kako živeti v skladu z njo.
SINTIJA IN JOE DIBEH
SINTIJA IN JOE DIBEHPetki ob 19.00
V naši skupini govorimo angleško, saj nas je večina iz drugih držav, a smo izbrali Slovenijo za svoj dom.
WHITNEY LAJLAR
WHITNEY LAJLARPetki ob 20.00
Veliko smeha, zabave in Božje besede. Gradimo nova prijateljstva, ki so osnovana na poznavanju Boga in njegove besede.
NINA ČIŽIČ
NINA ČIŽIČČetrtki ob 20.00
Tukaj smo člani cerkve, ki živimo na različnih koncih Slovenije, zato se srečujemo le preko spleta. Kljub razdaljam smo močno povezani v Kristusu.
MARKO ŠPINDLER
MARKO ŠPINDLERČetrtki ob 19.00
Kako prijetno je preučevati Božjo besedo z brati in sestrami ter se spodbujati, da živimo kot nas ta uči.
NASTJA V. MATOVIČ
NASTJA V. MATOVIČPonedeljki ob 18.30
Imenujemo se Orleki. Zrasle smo kot študentska skupina v Mariboru. Že takrat nas je združevala ljubezen do Boga. Navdih za ime skupinice smo našle v Izaiji 41, 30 – 31.

Pridružite se na nam v eni od Biblijskih skupin

Če bi želeli z nami preučevati Sveto pismo, vas vabimo, da nam pošljete svoje podatke. Z vami bomo stopili v stik in vas uvrstili v eno izmed skupin. Če se želite priključiti specifični skupini, nam to prosim napišete v sporočilu. Veselimo se druženja in preučevanja Božje besede z vami.

  Kajti vse Pismo je navdihnil Božji Duh in je koristno, ker nas uči, kako spoznati resnico, uvideti svojo krivdo, kako se temeljito lahko spremenimo in živimo tako, da bomo lahko obstali pred Bogom.

  Apostol Pavel (2. Pismo Timoteju 3,‬16 ZNZ)

  Zato, otroci moji, ljubimo se med seboj: ne s praznimi besedami, ampak z ljubeznijo, katero dokazujemo z dejanji in z vso iskrenostjo.

  Apostol Janez (1. Janezovo pismo 3,18 ZNZ)

  Če pa komu med vami manjka modrosti, naj si jo izprosi od Boga. Saj veste, kako rad in kako obilno daje Bog, ne da bi nam kaj očital, če ga prosimo. Gotovo bo uslišal vašo molitev.

  Jezusov brat Jakob (Jakobovo pismo 1,5 ZNZ)